Hot Stuff

British Council Hrvatska dodijelio je Hillardu status brončanog partnera za pripremu kandidata na polaganje ispita za međunarodno priznate diplome Sveučilišta Cambridge, i to:

1. FCE (First Certificate in English)

2. CAE (Certificate in Advanced English)

3. CPE (Certificate of Proficiency in English)

ESOL ispiti održavaju se, u suradnji s British Councilom, u ožujku, lipnju i prosincu svake godine. Preko 2 milijuna ljudi godišnje polaže Cambridge ESOL ispite kako bi stekli vodeće međunarodno priznate diplome engleskoga jezika kao uvjet pri upisu na fakultet, zaposlenju ili napredovanju u karijeri. ESOL diplome priznaje većina svjetskih sveučilišta, poduzeća i državnih službi. Cambridge ESOL ispite provodi British Council, a izrađeni su prema standardima Vijeća Europe i ALTE-a, te testiraju 4 jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Naši  ESOL programi namijenjeni su svakome tko želi polagati ispite u Britanskom konzulatu, i steći certifikat engleskog jezika (FCE, CAE i CPE).

Nastava se odvija jednom tjedno, po 90 minuta, prema odabranom udžbeniku prilagođenom razini polaganja certifikata, i to u minimalno 72 školska sata (od rujna do lipnja).

U toku godine, odvijat će se besplatni probni ispiti kojima će se pratiti napredak, odnosno spremnost na polaganje ispita. Redovno će se dobivati savjeti, konzultacije, dodatni materijali, potom prisustvovati na raznim projektima u sklopu programa.

Svaki Hillardovac, koliko god mlad bio/la, na kraju školske godine, ponosno nosi svoju svjedodžbu kući, uz mali poklon pažnje.

Za sve ostale informacije, obratite nam se na mail info.hillard@gmail.com, ili na broj telefona 098 809 913.

Želiš li se okušati - pridruži nam se! 🙂